Kolorex® intimo

Krema za rodnicu. 

Krema za rodnicu s ekstraktom lista planinskog Horopita (Pseudowintera colorata), ekstraktom aloe barbadensis i uljem čajevca.

Polygodial – aktivni sastojak Kolorexa – uzrokuje ultrastrukturalne promjene u  membranama stanica gljivica i koji dovodi do uništenja membrane  a ubrzo i  smrti  same stanice. Ovaj mehanizam djeluje na sve stanice gljivica  za razliku od uobičajenih antifungalnih sredstava koja utječu na stanične membrane tijekom umnožavanja.

Kolorex je prirodni preparat sa dokazanim studijama učinkovitosti na Kandidu.

SKU: A902547874 Kategorija:
Opis

Opis

Začarani  ciklus Candide

Infekcije Kandidom su izraz neravnoteže saprofitske bakterijske flore. Kandida utječe na genitalni trakt s više ili manje vidljivim kliničkim manifestacijama, Candida također naseljava gastrointestinalni trakt, koji predstavlja  primarni izvor infekcije i spremnika za kasnije rekurentne infekcije.

Slika začaranog kruga :

  1. Ulaz gljivica oralnim putem
  2. Infekcija gljivicama digestivnog sustava
  3. Analno-urogenitalna auto infekcija
  4. Kožna Infekcija
  5. Gljivična infekcija usne šupljine

Kao što je naglašeno u nekoliko eksperimenata, Polygodial – aktivni sastojak Kolorexa – uzrokuje ultrastrukturalne promjene u  membranama stanica gljivica i koji dovodi do uništenja membrane  a ubrzo i  smrti  same stanice. Ovaj mehanizam djeluje na sve stanice gljivica  za razliku od uobičajenih antifungalnih sredstava koja utječu na stanične membrane tijekom umnožavanja.

Kolorex je prirodni preparat sa dokazanim studijama učinkovitosti na Kandidu.

Kliničkih studije posebno ukazuju na  učinkovitost tretman recidivirajućih infkcija Kandidom.

Studije i podaci

Prospektivna randomizirana studija na 82 žene u dobi između 19 i 61 godine, s poviješću od najmanje četiri epizode bolesti u u proteklih 12 mjeseci pokazala je da je Kolorex® učinkovit za  liječenje vulvovaginalnh bolesti, naročito kod čestih recidiva.

Podaci pokazuju, temeljeno na duljem proučavanju tijekom  ozdravljenje, značajno smanjenje recidiva kod žena tretiranih Kolorexom®.

Postoje daljnji, zanimljivi podaci o recidivima raznih Kandida sojeva. Rezultati su pokazali značajan porast u sojevima tipa “ne-albicans” u bolesnika liječenih sa ranijim medicinskim proizvodima.

Na početku istraživanja ukupna infekcija je bila  sa 47,2% “sojeva ne albicans”, dok je tijekom šest mjeseci kontrolnog razdoblja, bez liječenja, “ne-albicans”sojevi su porasli na 79,1%.

Taj se rast nije pojavio u pacijenta liječeni s Kolorexom®  (od 44,4% do 49,8%, povećanje nije statistički značajno).  Što nam pokazuje učinkovitost Kolorexa® ne samo kod Kandida sojeva nego i kod svih ne kandida sojeva pridruženih u infekciji.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Težina 0.075 kg
Dimenzije 5.3 x 3.4 x 13.8 cm
Sastav i upute

Sastav i upute

Naziv proizvoda: Kolorex® Intimo

SASTOJCI: voda, cetilni alkohol, ulje koštica marelice (Prunus Armeniaca), esencijalno ulje australijskog cajevca (Melaleuca alternifolia essential oil), cetil-stearilni alkohol-20OE, Kolorex horopito ulje (ekstrakt biljke Pseudowintera colorata), vitamin E acetat, ekstrakt aloe barbadensis, ulje drva limunal (L. petersonii), kalijev sorbat, mlijecna kiselina.

PRIMJENA (indikacije):

• Kolorex® intimo krema primjenjuje se kao pomoćno sredstvo u lijecenju gljivicnih infekcija cervikovaginalne sluznice;

• Kolorex® intimo krema potice fiziološke mehanizme regeneracije te uspostavlja ravnotežu cervikovaginalne bakterijske flore.

UPOZORENJA: Držite proizvod podalje od izvora topline te izvan dohvata male djece. Nakon upotrebe ambalažu odložiti u za to odgovarajuce spremnike. Rok valjanosti naveden na pakiranju. Taj datum vrijedi za neotvoreni proizvod, pravilno cuvan i skladišten.

UPUTE ZA UPORABU:

• Vanjska primjena: nanesite kremu na zahvaceno podrucje (vulva, perineum) jedanput do dvaput dnevno. Prije nanošenja zahvaceno podrucje dobro operite.

• Unutarnja primjena kreme se preporucuje navečer. Slijedite upute u nastavku.

Priloženi aplikatori su namijenjeni za jednokratnu uporabu.

Kolorex® intimo upute

1. Skinite poklopac s tube te pričvrstite aplikator na vrh otvora.

2. Laganim pritiskanjem tube s dna istisnite kremu u aplikator toliko dugo dok klip ne dođe do kraja.

3. Nakon uporabe skinite aplikator te ponovno tubu zatvorite s poklopcem

4. U ležecem položaju, sa savinutim i odmaknutim koljenima, uvedite aplikator što dublje u rodnicu, stisnite klip aplikatora do kraja, a zatim izvadite aplikator.

Recenzije (0)

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Kolorex® intimo”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Gdje kupiti?

FOOD LINE

Proizvode možete pronaći u maloprodajnim lancima diljem Hrvatske.

Ukoliko želite naše proizvode u vašoj tržnici ispunite obrazac za kontakt ili nazovite na broj telefona +385 47 645 912

PHARMA LINE

Proizvode potražite u bolje opskrbljenimn ljekarnama, putem web shopa www.bioplod.hr ili naručite na broj telefona +385 47 411 111.

Mapu ljekarni sa našim proizvodima možete vidjeti na stranici www.bioplod.hr/gdje-kupiti/

Za više informacija pitajte liječnika na broj telefona +385 47 411 111.