gluten-free

Corn Flakes Proteinski

Temelj svakodnevnog obroka trebale bi biti žitarice. Corn Flakes-u možete dodati mlijeko ili jogurt i uživat ćete u kompletnom obroku koji osigurava energiju i važne hranjive tvari. Ukoliko mu dodate svježe narezano voće i obrano mlijeko ili fermentirani mliječni napitak dobit ćete ukusan obrok. Ako vam je potrebno više energije pripremite Corn Flakes s voćem i žličicom meda.

Kategorija:
Opis

Opis

GOLD PANON GRAIN CORN FLAKES

Corn Flakes je izrazito zdrav i hranjiv proizvod čiji je glavni sastojak kukuruz. Bogat je škrobom, proteinima i mineralima. Omiljena i hrskava zdrava hrana, koja je također prirodni izvor energije za svakodnevne aktivnosti. Pogodan je za posebne režim prehrane i može se uključiti u prehranu vegetarijanaca i vegana. Kukuruz je bez glutena, čuva srce, pomaže u očuvanju vitke linije, moćan je antioksidans, kao dobar laksativ poboljšava rad crijeva. Gold Panon Grain Corn Flakes je bez glutena te je pogodan za osobe oboljele od celijakije ili intolerantne na gluten.

KAKO SE PROIZVODI GOLD PANON GRAIN CORN FLAKES?

Postupak izrade Gold Panon Grain Corn Flakes-a počinje s odabirom odgovarajućeg hibrida kukuruza. Njegovim pravilnim skladištenjem i mljevenjem dobiva se najkvalitetnije kukuruzno brašno, koje zatim prolazi kroz fazu prosijavanja gdje se uklanjaju eventualno prisutne nečistoće. Brašno se zatim miješa s različitim otopinama za okus (ovisno o vrsti koja se proizvodi otopina za okus se dobiva miješanjem vode slado sirupom, kakaom, ili sl.), nakon čega se obavlja hidrotermička obrada dobivene smjese i pahuljičenje. Dobivene pahuljice se dalje prevoze na sušenje. Tijekom sušenja one dobivaju karakterističnu zlano-smeđu boju, postanu hrskave i djelomično se napuhavaju stvarajući mjehuriće po površini. Tako obrađene pahuljice spremne su za pakiranje.

ŠTO SADRŽI I OD ČEGA SE PROIZVODI GOLD PANON GRAIN CORN FLAKES?

U svom sastavu Gold Panon Grain Corn Flakes sadrži: KUKURUZ, SOL i GLUKOZNI SIRUP. Za njegovu proizvodnju se ne koriste umjetne boje, arome ni konzervansi.

KAKO SE OSIGURAVA KVALITETA GOLD PANON GRAIN CORN FLAKES?

Kontrola kvalitete je važna u svim fazama proizvodnje Gold Panon Grain Corn Flakes-a. Neke od karakteristika koje se kontroliraju su vlažnost, hrskavost, boja i debljina pahuljica. Akreditirani laboratoriji kontroliraju hranjive vrijednosti kao i zdravstvenu sigurnost proizvoda. Gold Panon Grain Corn Flakes je proizveden tehnološkim postupkom koji je certificiran po FSSC i ISO 22000: 2005 sustavu sigurnosti hrane.

Standard FSSC 22000 je najopsežniji sustav za upravljanje sigurnošću hrane zato što u potpunosti obuhvaća standard ISO 22000, preduvjetne programe PAS 220, standard HACCP i pristupne korake za CODEX. Standardni FSSC 22000 priznaje Globalna inicijativa za sigurnost hrane (GFSI). Na taj način, organizacija može pomoću standarda FSSC 22000 ispuniti zahtjeve trgovaca na svjetskom nivou ili glavnih prehrambenih kompanija pod okriljem jedinstvenog, međunarodno priznatog sustava upravljanja sigurnošću hrane. Krajnji cilj FSSC 22000 je unaprijediti standarde sigurnosti hrane i vratiti povjerenje potrošača, što je dobro za cijelu industriju.

KAKO SE PRIPREMA GOLD PANON GRAIN CORN FLAKES?

Kukuruzne pahuljice se vrlo jednostavno pripremaju dodavanjem mlijeka, soka ili jogurta.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Težina 0.3 kg
Odlika

Sastav

Sastav

Sastojci: Kukuruzno brašno 92 %, sojin izolat, glukozni sirup , sol.

Dostupno u pakiranjima od: 300g i 5kg

 

PROSJEČNA HRANJIVA VRIJEDNOST PROIZVODA u 100g u 30g
Energija 1619 kJ/382 kcal 495,7 kJ/114,6 kcal
Masti 2,04 g 0,61 g
     Od kojih zasićene masne kiseline 0,58 g 0,17 g
Ugljikohidrati 61,96 g 18,59 g
     Od kojih šećeri 1,09 g 0,33 g
Bjelančevine 27,39 g 8,22 g
Sol 2,23 g 0,67 g
Recenzije (0)

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Corn Flakes Proteinski”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Gdje kupiti?

FOOD LINE

Proizvode možete pronaći u maloprodajnim lancima diljem Hrvatske.

Ukoliko želite naše proizvode u vašoj tržnici ispunite obrazac za kontakt ili nazovite na broj telefona +385 47 645 912