Otklonite probleme probave
Zdravlje

Doskočite probavnim problemima tijekom blagdana uz pomoć Digestfood-a

Obilan blagdanski meni, prekomjerni užici u mesu, slatkome i ostalim delicijama, može teško sjesti na želudac. Teško je svemu tome odoljeti, ali možemo doskočiti boljoj probavi uz pomoć iz prirode.

Koji su simptomi poremećaja probave i intolerancije hrane ?

Simptomi poremećaja probave uslijed blagdanskog prenajedanja su nadutost, osjećaj težine u trbuhu, učestali plinovi, grčevi, podrigivanje,  poremećaji pražnjenja crijeva i slično. Ove simptome možemo ukloniti  dodatnim unosom enzima, koji su aktivan sastav DigestFood-a iz Bioploda.

Uzimanjem Digestfooda uz svaki obrok pomažemo razgradnji hrane u želucu, pa tako gušterača  ne mora proizvoditi dodatne enzime, a samim tim hrana postaje lakše probavljiva.

Što je Digestfood ?

DigestFood je mješavina probavnih  enzima (proteaze, tripsin i kimotripsin) za probavu proteina, lipaze za probavu  masti,  amilaze i amiloglukozidaza za probavu ugljikohidrat. Probava  počinje u ustima i uglavnom se završava u početnom  dijelu tankog crijeva, a svi navedeni enzimi  su neophodni za razgradnju sastojaka hrane.

Koristi se  kod poremećaja probave sastojaka hrane, odnosno intolerancije na pojedine sastojke hrane itd, a posebno je koristan tijekom blagdana i kod prekomjernog i neumjerenog unosa hrane tj. prejedanja.

DigestFood nakon nekoliko minuta otklanja osjećaj težine izazvan prekomjernim unosom hrane, uspostavlja normalnu probavu i otklanja simptome.

 

Povezane objave

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *